۱۷ مرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۵۷

معرفی کتاب

پیوند بهاییت و صهیونیسم؛ آیا احساس ایرانیت در بهاییان وجود دارد؟

پیوند بهاییت و صهیونیسم؛ آیا احساس ایرانیت در بهاییان وجود دارد؟

نویسنده در کتاب «پیوند بهائیت و صهیونیسم» به تحلیل روابط پیروان این فرقه با رژیم صهیونیستی و همچنین خصلت ذاتی جاسوسی آنها پرداخته است.

خبرگزاری مهر، گروه فرهنگ: محمد خضریان

 فرقه بهائیت، از جمله فرقه‌های مرموزی است که علامت سوال‌های فراوانی پیرامون آن وجود دارد که مهم‌ترین آن، ارتباط بهائیت با صهیونیسم یهودی است. این ارتباط و پیوستگی از زمان استقرار بهائیان در بیت‌العدل واقع در سرزمین‌های اشغالی آغاز شده و تاکنون در سطح وسیعی ادامه داشته است.

روابط پیدا و پنهان یهود و بهائیت از جمله موضوعات مهمی است، به ویژه اینکه نکات ناگفته فراوانی پیرامون این موضوع وجود دارد که تا به امروز پوشیده مانده است. در همین رابطه می‌توان گفت تنها کتابی که به صورت مستقل به بررسی تمام ابعاد و جوانب این موضوع پرداخته، کتاب «پیوند بهائیت و صهیونیسم» است. البته این کتاب فقط به لحاظ تاریخی - سیاسی به پیوند بهائیت و صهیونیسم توجه کرده و به آموزه‌های اعتقادی و دیگر مسائل نپرداخته است.

بخش اول کتاب با عنوان «درآمدی بر بحث» به طور مختصر به مفهوم‌شناسی صهیونیسم و بهائیت پرداخته و اشاره‌ای گذرا به صفات و ویژگی‌های یهود در قرآن، جاسوسی یهودیان علیه مسلمانان، تحریف دین و پیشینه بهائیت در ایران دارد. بخش دوم در چهار فصل مجزا، به بررسی روابط سران بهائیت و صهیونیسم به خصوص در زمینه تاسیس رژیم صهیونیستی، جاسوسی، حمایت مالی بهائیان از صهیونیسم و رابطه ویژه و خاص بهائیت و فراماسونری می‌پردازد. یکی از خواندنی‌ترین مباحث این بخش درباره نحوه جاسوسی بهائیان برای صهیونیست‌ها در اقصی نقاط جهان است. در قسمتی از این بخش می‌خوانیم: «هر بهائی در هرجای جهان باید به عنوان یک جاسوس عمل کند و هر آن باید اطلاعات اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی محل سکونت خود را به بیت‌العدل در فلسطین اشغالی که مرکز جهانی بهائیان است ارسال نماید. فردوست می‌گوید: بهائیانی که من دیده‌ام واقعا احساس ایرانیت نداشتند و این کاملا محسوس بود و طبعا این افراد جاسوس‌های بالفطره بودند. بدین ترتیب روابط تنگاتنگ و صمیمی بین بهائیان و رژیک صهیونیستی باعث شده بهائیان در هر کشوری به عنوان حامیان صهیونیسم و به جاسوسانی زبردست برای آنها تبدیل شوند.» در ادامه نیز به شواهدی از جاسوسی بهائیان برای صهیونیست‌ها اشاره شده است. ارتباطات اقتصادی بهائیت و صهیونیسم نیز از دیگر فصول جذاب و خواندنی این بخش است.

بخش سوم کتاب با عنوان «هم‌پیمانی صهیونیسم با بهائیان» به مطالبی همچون یهودیان مروجان بهائیت، رابطه سران صهیونیسم جهانی با بهائیان، حمایت از یهودیان در سرزمین‌های اشغالی و حمایت رسانه‌ای صهیونیسم از بهائیت پرداخته شده است.

بخش چهارم و پایانی نیز در دو فصل جداگانه، به چگونگی نفوذ رژیم صهیونیستی در ایران با استفاده از جاسوسان بهائی، از دوران پهلوی تا بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره می‌کند. در این بخش علاوه بر این که اسنادی از جاسوسی بهائیان برای صهیونیست‌ها در دوران محمدرضا شاه منتشر شده است، شواهدی از جاسوسی بهائیان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نیز شرح داده شده است. در بخشی از این سطور می‌خوانیم: «بهائیان در دوران دفاع مقدس به جاسوسی می‌پرداختند و در آن دوران حساس، اطلاعات و اسرار داخلی را به خارج منتقل می‌کردند تا اینکه تعدادی از آنها در سال ۱۳۶۲ دستگیر شدند. در سال ۱۳۸۷ نیز ۷ تن از سران بهائیان ایران معروف به گروه یاران دستگیر شدند که کیفرخواست آنها حاوی اتهامات جاسوسی به نفع بیگانگان، فعالیت تبلیغی علیه جمهوری اسلامی، همکاری با رژیم صهیونیستی و مشارکت در جمع‌آوری اسناد طبقه‌بندی شده و ارائه آن به بیگانگان با هدف برهم زدن امنیت کشور بود.»

کتاب «پیوند بهائیت و صهیونیسم» به قلم زینت‌السادات انوری توسط انتشارات علیون در ۲۵۲ صفحه منتشر شده است.

کد خبر 4687537

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha